Kweekvlees dmv stamcellen • Goedenavond,
  Wij moeten volgende week ons onderwerp voor ons profielwerkstuk inleveren. Als idee hebben wij onderzoek te doen naar kweekvlees, wat je kan maken door stamcellen van bijvoorbeeld koeien uit te laten groeien tot spierweefsel. Als onderdeel van ons profielwerkstuk lijkt het ons heel erg leuk om zelf waar te nemen hoe dit proces in zijn werk gaat. Wij vragen ons af wie wij zouden moeten contacten om te vragen of wij mee mogen lopen in het lab. Het gaat pas over volgend jaar, als wij in de zesde zitten. Maar het lijkt ons fijn om vooraf te weten of onze ideeën een beetje realistisch zijn. Wij weten in ieder geval dat er onderzoek naar gedaan wordt in Maastricht door oa Mosa Meat. Is er iemand die ons hierbij verder zou kunnen helpen? Hopen dat wij dit onderwerp voort kunnen zetten, lijkt ons namelijk heel erg interessant. Vast bedankt!
  Groetjes,
  Froukje en Milou


 • PWS TU Delft admin

  @Milou
  Hallo Froukje en Milou,

  Op onze universiteit wordt geen onderzoek gedaan naar kweekvlees. De universiteit Maastricht heeft daar volgens mij de patenten voor. Ik kan jullie helaas niet helpen met een contact hiervoor. Jullie zullen hiervoor dus in Maastricht moeten zijn bij Mark Post.

  Met vriendelijke groeten,
  Sanne • Hoi Sanne,
  Dankjewel voor je antwoord! Wij hebben Mark Post gemaild.
  Excuus voor het late bedankje.
  Mvg,
  Froukje en Milou


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.