pws ruimtereizen • beste TU delft
  we zitten nu in ons examenjaar en moeten dus een PWS maken. ons PWS is onderwerp is ruimtereizen en ons idee er achter is of mensen over een bepaald aantal jaren op de andere planeten zou kunnen leven en nog velen andere vragen. dit kunnen wij natuurlijk zelf niet testen dus de vraag aan jullie is hoe zouden wij een praktische onderzoek kunnen doen wat ons antwoorden zou kunnen opleveren. ik hoor graag van u
  met vriendelijk groet Jeffrey de groot


 • PWS TU Delft Team

  Hoi Jeffrey, @jeffreydegroot

  interessant onderwerp. Als je iets onderzoekt kun je de theorie die je gebruikt om je hoofdvraag te verklaren onderteunen met een praktische opdracht. De praktische opdracht hoeft dus per se de hoofdvraag te beantwoorden.
  In jullie geval zijn jullie niet echt naar een verklaring opzoek maar doen jullie een haalbaarheidsstudie. Het is inderdaad lastig om daarbij een nuttige praktische opdracht te bedenken. Ik raad aan om sowieso met je natuurkunde docent te overleggen of het in jullie geval noodzakelijk is. Als dit zo is dan zou ik kijken of je een "biologisch proefje" kunt doen waarbij je bijvoorbeeld bewijst dat we onder een bepaalde druk moeten leven of dat we een bepaalde vochtigheidsgraad nodig hebben.

  groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.