PWS Zonnebrandcrème • Goedendag,

  Wij zijn leerlingen van het OSG Sevenwolden uit VWO 6. Voor ons pws over zonnebrand, zijn wij van plan om onze eigen zonnebrandcrème te maken. Om dit doel te realiseren moeten wij eerst weten hoe zonnebrandcrème gemaakt wordt. Dit blijkt nog een behoorlijk probleem te zijn, er is namelijk niks te vinden of het productieproces van zonnebrandcrème. Zou u ons hiermee kunnen helpen door middel van het geven van een voorbeeld over het productieproces van een zonnebrandcrème?

  Met vriendelijke groeten,
  Marjan van der Meer, Iris Zwanenburg, Quint van der leeuw en Guillaume Visser


 • PWS TU Delft admin

  @willem23
  Hallo Marjan, Iris, Quint en Guillaume,

  Zonnebrand is een mengsel van verschillende stoffen waarbij niet specifiek een speciaal productie process bij hoort, daarom kunnen jullie er niet zo veel over vinden. Het zal voornamelijk bestaan uit het samenvoegen van de bestandsdelen. Wat jullie wel kunnen proberen is het opzoeken van de bestandsdelen van zonnebrand en daarna kijken hoe de belangrijkste bestandsdelen worden geproduceerd.
  Een tip voor als jullie betrouwbare en wetenschappelijke artikelen zoeken: gebruik Google scholar. Deze zoekmachine van Google zoekt specifiek tussen wetenschappelijke artikelen.

  Ik hoop dat jullie hiermee vooruit komen.

  Met vriendelijke groeten,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.