excel bestand vliegtuig ontwerpen • Hoi!

  Ik heb vorig jaar een meeloopdag gedaan voor Aerospace Engineering. Ik heb daar een workshop gehad voor het ontwerpen van een vliegtuig. Ik heb daarbij een excel bestand gebruikt om een aantal variabelen te berekenen. Nu ben ik met mijn pws bezig om een op afstandbestuurbaar vliegtuigje te maken. Zou ik dat zelfde bestand kunnen gebruiken om variabelen uit te rekenen? Zo ja, weet je misschien waar ik dat bestand kan terugvinden?

  Groetjes, Joost van der Linden


 • PWS TU Delft Team

  Beste Joost, @jmvdlinden
  Ik zou hier wel voor je achteraan kunnen gaan bij de faculteit, maar dan ev ik iets meer informatie nodig over het bestand. Wat voor variabelen kon je er precies mee berekenen? Oppervlak, luchtweerstand, liftcoefficient,...? En weet je nog van welk vliegtuig?

  Groetjes,
  Juul • Hoi Juul, bedankt voor het reageren. Het ging volgens mij over een straal jager. Je kon er in ieder geval de grootte van de vleugels en het gewicht mee berekenen. ik dacht ook nog de motorkracht maar dat weet ik niet zeker.

  Groetjes, Joost


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.