Onderzoek Modelzweefvliegtuig • Wij zijn Douwe de Jong en Siebe Nicolai. Wij zitten momenteel in Atheneum 6 op Groevenbeek te Ermelo.
  Voor ons Profielwerkstuk willen wij onderzoek doen aan ons zweefvliegtuig. Wij hebben een modelzweefvliegtuig gebouwd met een spanwijdte van circa 1,8 meter. Deze hebben wij gebouwd op advies en met begeleiding van een wereldkampioen RC-vlieger. Wij zouden graag een onderzoek willen uitvoeren met behulp van een windtunnel. Wij willen de parasitaire en de geïnduceerde weerstand van ons vliegtuig meten bij verschillende snelheden. Wij kwamen op de site van Technische Universiteit Delft en zagen de mogelijkheid tot het faciliteren van een windtunnel. Bij deze willen wij u vragen of wij gebruik kunnen maken van een windtunnel. Indien u nog meer informatie van ons wilt, kunt u ons benaderen.
  Wij horen graag van u.
  Met vriendelijke groet,
  Douwe de Jong en Siebe Nicolai


 • PWS TU Delft Team

  Beste Douwe en Siebe, @SiebeNicolai
  wat ontzettend gaaf dat jullie zo een model hebben gebouwd en dat jullie specialistisch advies hebben opgezocht! Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van een windtunnel die groot genoeg is voor jullie model. Je zou kunnen proberen zelf een windtunnel te bouwen. Op het forum kun je hier meer informatie over vinden.

  Groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.