Vliegtuigmotoren • Hallo, ik ben Ardian Snip en ik maak samen Veerle een profielwerkstuk over de luchtvaart. We zitten op het Rudolf Steiner College in Rotterdam, en we zitten in 5vwo. Ik woon zelf in Delft en zou graag AE willen studeren later. Ik doe ook al aan zweefvliegen (bij de Delftsche Studenten Aeroclub). Ons profielwerkstuk gaat over vliegtuigmotoren, over efficiëntie ervan en hoe we vliegen in de toekomst milieuvriendelijker kunnen maken. Graag zouden we (het liefst donderdag) een aantal vragen stellen hierover. Mijn e-mail is ardian.snip@gmail.com. Ik had graag eerder willen aanmelden voor donderdag, maar dat kon helaas niet. Onze begeleider zei een afspraak te kunnen regelen maar dit kon jammergenoeg niet doorgaan. Wij zouden graag donderdag rond een half uur vragen willen stellen over ons onderwerp.


 • PWS TU Delft Team

  Beste Ardian, @Ard
  Wat leuk dat je al zo enthousiast bent over luchtvaart!
  Helaas zijn nu de tentamens en zal ik de komende 2-3 weken niet aanwezig zijn op een pws middag.
  Als dit te lang duurt zou je ook via het forum je vragen kunnen stellen.

  Zodra de nieuwe data voor de pws middagen bekend zijn, kan je je aanmelden via de site voor een dag dat ik aanwezig ben.

  Groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.