dogmotions/catmoitons. • Beste TUDelft,
  Dit is een project wat ik graag wil ontwerpen en uitvinden. Ik denk dat dit een heel goed idee is en dat dit echt kan werken. Het is een honden- of katten halsband waarmee je de gevoelens van het dier kan zien. ik heb zelf niet genoeg kennis van technologie en neurologie, maar ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Het verdere ontwerp en hoe ik denk dat het werkt leg ik graag uit in een afspraak.Ik hoor graag van u/jullie.
  Groetjes,
  Merel Kaaks.


 • PWS TU Delft admin

  Hey @MerelK

  Van de technologie zal ik misschien wat meer snappen maar op neurologisch gebied zijn wij hier op de TU Delft net zo onbekwaam als jij.

  Kun je misschien wat meer toelichten waar de afspraak over zou gaan? Dan kan ik goed inschatten of wij hier te hulp mee kunnen schieten, we zouden niet willen hebben dat je voor niets helemaal naar Delft komt. Als je echt nog in de begin fase van je PWS zit kun je natuurlijk altijd ons stappenplan doornemen.

  Groetjes,
  Jip • Beste @jip_rietveld ,
  In de afspraak zou ik graag aan jullie willen uitleggen wat mijn idee is over hoe het zou kunnen werken. Ik ben van plan naar mijn dierenarts te gaan en hun meer te vragen over het brein. In de afspraak hoop ik te weten tekomen of mijn idee werkt.
  Groetjes,
  Merelk


 • PWS TU Delft admin

  Hey @MerelK

  Ik ben benieuwd, dat zal vast een interessant gesprek zijn! Laat maar weten of jullie tegen het technische aanlopen, daar kunnen wij vast te hulp schieten.

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.