PWS: Duurzaam vervoer met behulp van zonne-energie • Beste TU Delft,

  wij doen ons Natuurkunde PWS over duurzaam vervoer met behulp van zonne-energie. Wij hebben voor dit onderwerp gekozen i.v.m. de stijgende CO2-uitstoot rondom de wereld en het alsmaar sterkere broeikaseffect.

  Omdat TU Delft internationaal bekend staat voor het Nuon Solar Team en dus gespecialiseerd is in auto's op basis van zonne-energie zijn we op dit handige forum gestuit. Wij zijn ook zeker van plan om langs te komen op een van de PWS-middagen die elke donderdag plaatsvindt (Ikzelf ga ook nog naar de open dag van 19 oktober).

  Onze vraag is of er hulp aangeboden kan worden door ons te laten experimenteren met zonnepanelen en/of zonnepanelen op een vervoersmiddel.

  Met vriendelijke groet,

  Dylan, Joost en Tim


 • PWS TU Delft admin

  Hey @DylanCrook

  Leuk om te horen hoe enthousiast jullie zijn over zonnepanelen en de TU Delft. Wij zijn nu bezig met onderdelen bestellen voor onze zonnecel workshop en die klinkt ideaal geschikt voor jullie. Geef daarvoor vooral jullie interesse op hier op deze webpagina.

  Als die gepland wordt krijgen jullie vervolgens een e-mail mat de uitnodiging om langs te komen.

  Voor de rest kun je natuurlijk al je vragen hier op het forum kwijt!

  Groeten,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.