Forum
    • Categorieën
    • Recent
    • Populair
    • Gebruikers
    • Groepen
    • Zoeken
    • Registeren
    • Login

    Moleculaire Gastronomie

    Drinkwater, voedsel & dranken
    2
    2
    1477
    Meer berichten laden...
    • Oudste berichten bovenaan
    • Meest recente berichten bovenaan
    • Meeste stemmen
    Reageren
    • Reageren als onderwerp
    Aanmelden om te reageren
    Dit onderwerp is verwijderd. Alleen gebruikers met beheerrechten op onderwerpniveau kunnen dit inzien.
    • J
      jorismerkx
      voor het laatst aangepast door

      hi,
      ik wil mijn pws over moleculaire gatronomie doen, maar ik kan geen goede onderzoeksvraag of invalshoek bedenken.
      heeft iemand suggesties?

      mvg,
      Joris

      1 Antwoord Laatste antwoord Reageren Citeren 0
      • Sanne NielsenS
        Sanne Nielsen
        voor het laatst aangepast door

        @jorismerkx
        Hallo Joris,

        Je zou een paar verschillende dingen kunnen onderzoeken:

        • hoe het is ontstaan?
        • of deze vorm van koken veel beter is voor de smaakervaring?
        • je kunt ook kijken of je een bepaalde techniek kan verbeteren
        • je kunt onderzoeken of je voor een paar dingen kunnen onderzoeken of je de optimale bereiding ervan kan vastleggen. Desnoods heel erg terugbrengen naar je beta vakken, dus formules voor de ideale verhouding of kijken wat er op molecuul niveau gebeurt.

        Wat je zou misschien het beste, om een beetje je pws af te bakenen, een gerecht kunnen nemen dat op zo'n manier wordt gemaakt. Hiervan ga je dan van alles proberen uit te pluizen zodat je uiteindelijk een wetenschappelijke onderbouwing hebt om voor het beste recept.

        Groetjes,
        Sanne

        Scheikunde en Biologie
        PWS TU Delft

        1 Antwoord Laatste antwoord Reageren Citeren 0
        • First post
          Last post
        Copyright © 2016 NodeBB Forums | Contributors