Moleculaire Gastronomie



  • hi,
    ik wil mijn pws over moleculaire gatronomie doen, maar ik kan geen goede onderzoeksvraag of invalshoek bedenken.
    heeft iemand suggesties?

    mvg,
    Joris


  • PWS TU Delft admin

    @jorismerkx
    Hallo Joris,

    Je zou een paar verschillende dingen kunnen onderzoeken:

    • hoe het is ontstaan?
    • of deze vorm van koken veel beter is voor de smaakervaring?
    • je kunt ook kijken of je een bepaalde techniek kan verbeteren
    • je kunt onderzoeken of je voor een paar dingen kunnen onderzoeken of je de optimale bereiding ervan kan vastleggen. Desnoods heel erg terugbrengen naar je beta vakken, dus formules voor de ideale verhouding of kijken wat er op molecuul niveau gebeurt.

    Wat je zou misschien het beste, om een beetje je pws af te bakenen, een gerecht kunnen nemen dat op zo'n manier wordt gemaakt. Hiervan ga je dan van alles proberen uit te pluizen zodat je uiteindelijk een wetenschappelijke onderbouwing hebt om voor het beste recept.

    Groetjes,
    Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.