PWS- mineralogische samenstelling van zwart zand (vulkanisme) • Geachte heer, mevrouw,

  Wij zijn enthousiast over de Technische Universiteit Delft! Om die reden zouden we graag met jullie willen samenwerken aan ons profielwerkstukonderzoek. Laten we ons eerst even voorstellen. Wij zijn Hanna en Sara, we zijn 17 en 16 jaar oud en we zitten momenteel in 6 vwo tweetalig. Wij hebben de geweldige kans gekregen om op eigen houtje af te reizen naar Lanzarote, een Canarisch eiland waar veel vulkanisme aanwezig is. Zoals u misschien al weet is hier sprake van zwart zand, wit zand, en gemengd zand. Hiervan hebben wij bodemmonsters genomen en die zouden we graag met jullie willen onderzoeken!

  Voor ons onderzoek willen we graag weten wat de invloed van vulkanisme op de mineralogische samenstelling van het zand is. Wij weten echter niet precies hoe we de samenstelling van het zand kunnen analyseren (tot op moleculair niveau). Kent u enthousiaste studenten of professoren die geïnteresseerd zijn in bodemanalyse en die ons met ons onderzoek zouden kunnen assisteren? Zo ja, zou u hem/haar/hen kunnen vragen contact op te nemen met ons via het onderstaande emailadres/telefoonnummer:

  Hanna Cornelisse:
  0627436532
  hannacornelisse@outlook.com

  Sara Langelaar
  0658918241
  sara8ml@gmail.com

  Alvast bedankt voor uw tijd. Wij hopen binnen een week een antwoord te ontvangen van u.

  Met vriendelijke groeten,

  Hanna Cornelisse en Sara Langelaar


 • PWS TU Delft admin

  @HannaCornelisse
  Beste Hanna en Sara,

  Dat is zeker leuk dat jullie die kans hebben gekregen!
  De bodemanalyse is wel een ingewikkeld onderzoek en kan ook erg tijdsintensief zijn. Ik zal even voor jullie gaan rondkijken of er op de TU Delft zoiets standaards gebeurt of niet.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.