PWS commerciele passagiersvliegtuigen van de toekomst  • Wij zijn Noah en Nicholas (6VWO). Wij doen ons profielwerkstuk over de toekomst van passagiersvliegtuigen en willen hierbij verder ingaan op de mogelijkheden en gebreken van supersonische vliegtuigen en elektrische vliegtuigen. We hebben na enig onderzoek als hypothese dat van deze twee supersonische vliegtuigen waarschijnlijk het eerste/ meest haalbare concept zal zijn. Nu vroegen wij ons af of iemand die wat meer inzicht en kennis op het gebied van vliegtuigen het hier ook mee eens zou zijn, en of iemand misschien nog nuttige sites of bronnen heeft die wij eventueel zouden kunnen gebruiken.


  • PWS TU Delft Team

    Beste Noah en Nicholas, @Noah
    Ik deel je mening dat een supersonisch vliegtuig voor nu een haalbaarder concept is. Ik raad je aan eens wat artikelen over de Concorde te lezen. Verder is Google Scholar een hele handige website voor "scientific" artikelen. Ook kan het helpen om in het engels te googelen.

    Succes!

    Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.