3D-printen huid voor brandwonden • Beste studenten van TU Delft,

  Wij willen ons bezig houden met het 3D-printen van huid om te gebruiken bij brandwonden zodat dit niet weggehaald hoeft te worden van de gezonde huid.
  Aangezien er op de TU Delft 3D-printers staan, vroegen wij ons af of jullie ons een keer zou willen ontvangen om ons uitleg en eventueel een demonstratie te geven over de 3D-printer.

  Groetjes,
  Benthe Burema en Lara Dekker


 • PWS TU Delft admin

  @lara-dekker
  Beste Benthe en Lara,

  Het klopt dat de TU Delft 3D-printers heeft staan. Degene die ik ken is voor het printen van botmateriaal, dus ik zou niet weten of er ook één specifiek is voor het printen van huidmateriaal.

  Eerste zouden wij graag wel wat meer weten over jullie pws zodat wij een beeld kunnen vormen waarmee jullie bezig zijn. Hebben jullie al hoofd- en deelvragen opgesteld of je al georiënteerd in de literatuur die hierbij hoort? Zoja zouden jullie dit dan kunnen delen? Wij kunnen natuurlijk ook altijd helpen hiermee als jullie vastlopen of een tweede mening hierover willen.

  Hierna kunnen wellicht kijken of ik iets kan doen. Wij laten niet zomaar elke scholier langskomen, dus vandaar mijn vragen.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.