PWS tandpasta • Help!
  Wij moeten over twee weken ons pws-verslag inleveren, maar we zijn nog bezig met een proef. Met deze proef lopen we aardig vast en we zouden hem daarom graag op een universiteit willen uitvoeren.
  Bij deze proef willen we graag het fluoridegehalte in vier tandpasta's onderzoeken. Wij waren dit van plan d.m.v. titratie, maar weten niet of dit de beste manier is.
  De hoofdvraag van ons profielwerkstuk is: Wat zijn de verschillen tussen de soorten tandpasta's? De deelvraag die we willen onderzoeken is: Welke tandpasta bevat de meeste fluoride?

  We hopen dat we deze proef binnen twee weken op de TU Delft kunnen uitvoeren, zodat we ook deze deelvraag kunnen beantwoorden.

  Mvg, Nynke en Rosan (vwo 5)


 • PWS TU Delft admin

  @nynkerosan
  Beste Nynke en Rosan,

  Wij kunnen julie slechts helpen met het bedenken van proefjes die jullie op school kunnen uitvoeren, omdat wij niet genoeg capaciteit hebben op de universiteit om alle proef aanvragen te accepteren.

  Titratie is wel iets wat jullie op school kunnen uitvoeren. Op dit forum hebben ze het over mogelijkheden om fluoride aan te tonen. Wellicht dat jullie hun bronnen kunnen gebruiken voor onderzoek. Of jullie kunnen hier naar kijken.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.