Begeleiden PWS Robotica • Hallo,

  Een viertal leerlingen, die ik begeleid voor het PWS, heeft mij gewezen op jullie workshop Robotica. Ze willen die graag volgen als een soort startactiviteit voor hun PWS.

  Graag zou ik in contact willen komen met iemand die zowel mijn leerlingen als mijzelf hier verder in wegwijs in wil maken. In eerste instantie wil ik graag weten of ze zich nog kunnen aanmelden voor de workshop van 19 juni a.s. en of ik als begeleider daarbij aanwezig moet zijn.

  Alvast bedankt.


 • PWS TU Delft admin

  Hey @mistermiller

  De leerlingen kunnen zich inschrijven voor de workshop Robotica hier op de website. Daar zullen ze onder mijn en @Midas-Becker begeleiding de workshop volgen waarin wij de verschillende facetten van een robot bouwen voor een PWS zullen bespreken. Dit is ideaal als opstart van een PWS! U hoeft hier als begeleider niet bij aanwezig te zijn. Zodra zij zijn ingeschreven zoeken wij mail contact met de leerlingen om hun van de verdere informatie te voorzien.

  Ik hoop dat ik u zo goed geïnformeerd heb en ik zie de inschrijving(en) graag tegemoet.

  Groeten,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.