De vliegtuigvleugel • Hallo,

  Wij willen graag voor ons profielwerkstuk een project doen over de perfecte vliegtuigvleugel. Maar omdat dit vrij standaard is willen wij er graag iets aan toevoegen. Dit kan bijvoorbeeld zijn het maken van een vleugel met alleen maar duct tape. Heeft iemand hier nog leuke ideeën bij om het project wat origineler te maken? Alvast bedankt voor uw tijd.

  Met vriendelijke groet,

  Hugo en Stein


 • PWS TU Delft Team

  Beste Hugo en Stijn, @Hugodejong

  Leuk dat jullie naar een extra uitdaging zoeken! Dit is echt een kwestie van brainstormen. We kunnen dat doen op een PWS middag, maar jullie kunnen ook met elkaar een brainstormsessie houden. Voor jullie hieraan beginnen zou ik wel eerst een wat duidelijkere onderzoeksrichting kiezen. De "perfectie" is namelijk niet een wetenschappelijke definitie. Bedenk dus eerst in welke richting jullie zouden willen ontwerpen. Willen jullie kijken naar vliegtuigvleugels voor propeller vliegtuigen, voor propellers zelf (drones/helies), voor passagiersvliegtuigen, voor militaire fighters, ..., etc?

  Succes!

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.