Stealth technology • Hallo,

  Het onderwerp dat wij gekozen hebben voor ons PWS is Stealth Technology. Wij hebben in een reactiemail van 7 jaar geleden gelezen dat jullie beschikken over Informatie van dit onderwerp. Is het misschien mogelijk deze informatie te krijgen? Het was een mail van Hubert Penn en het ging over een verslag en presentatie. Ook zijn wij nog opzoek naar een passend onderzoek bij dit onderwerp. Hebben jullie misschien nog ideeën? Alvast bedankt voor de moeite.

  Met vriendelijke groet,

  Daan en Youp


 • PWS TU Delft Team

  Beste Daan en Youp, @DaanH

  Ik denk dat deze informatie van Hubert persoonlijk was dus ik kan je helaas niet aan de informatie waar Hubert in dat bericht over sprak helpen.

  Wat betreft een passend onderzoek bij het onderwerp: Ik neem aan dat jullie dit onderwerp willen doen voor natuurkunde dus een logisch onderzoek zou zijn naar de werking ervan. Om dit onderwerp af te bakenen kan je het beste google scholar raadplegen. Er zijn heel veel verschillende artikelen te vinden en op die manier kunnen jullie bepalen welke toepassing jullie interessant vinden om te onderzoeken.

  Groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.