PWS Zonnepanelen • In november hebben wij deelgenomen aan het practicum over zonnepanelen, speciaal door jullie georganiseerd voor middelbaarscholieren die met zonnepanelen bezig zijn voor hun Pws. Dit hebben wij erg leuk gevonden. Wij hebben enige progressie gemaakt met ons eigen onderzoekje en zijn daartoe tot een bewegend zonnepaneel gekomen. Wij zouden als dat mogelijk is ons bewegend zonnepaneel op dezelfde manier willen testen zoals we dat met het zonnepaneel van jullie hebben gedaan. Vooral het gedeelte met de weerstanden en dan het optimum bereken zouden we graag bij jullie willen doen, zodat we de waarden kunnen vergelijken. Zou dit volgende week bij jullie kunnen? Wij horen het graag.


 • PWS TU Delft admin

  Hey @rikvandijk

  Leuk om te horen dat jullie het zo leuk vonden. Een bewegend zonnepaneel klinkt als een vet concept! Omdat we de opstelling niet zelf hebben maar via Professor Olindo daar gebruik van mochten maken heb ik voor nu een e-mail naar hem toegestuurd. Maar ik ben niet heel optimistisch over een positief antwoord. Iedereen zal het druk hebben met onderzoek daar dus de kans lijkt me niet erg groot.

  Maaar, zeker in dit stadium van jullie pws. Gok ik dat jullie school eigenlijk alle benodigdheden heeft. Hebben jullie de documenten die ik jullie toengestuurd had? Daarin zal staan wat jullie nodig hebben en dan denk ik dat jullie ook goed zelf op school het experiment kunnen uitvoeren.

  Ik zal jullie nog laten weten hoe het zit, maar hoop dat jullie zo alvast verder kunnen.

  Groeten,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.