PWS Kitepower • Hallo,

  Wij (Madee en Wu) willen graag ons profielwerkstuk (5-6vwo) doen over kitepower, een concept wat op jullie universiteit "van de grond is gekomen". Wij hebben een aantal ideeën over hoe dit concept zouden kunnen verbeteren. Wij hadden bedacht om twee vliegers te gebruiken, die omgekeerd op een enkele as zitten, ipv twee losse systemen. De vliegers wisselen elkaar dan af door de vlieger te sluit/openen en zo telkens aan elkaar te trekken. Wij denken dat zo'n systeem efficiënter zal zijn en meer energie zal opwekken, daarnaast blijven de vliegers in de lucht en heb je een continue energieopwekking. Wij vragen ons af of jullie ons daarbij zouden kunnen helpen. Wij hopen graag van jullie te horen.

  Mvg,
  Madee en Wu


 • PWS TU Delft Team

  Hoi Madee en Wu, @madee.schreurs
  Helaas ben ik niet helemaal op de hoogte van dit systeem. Ik kan jullie alsnog proberen te helpen. Hebben jullie het huidige systeem al helemaal onderzocht? Waarom denken jullie dat het huidige systeem 2 losse systemen gebruikt? Wat zal de weerstand zijn van het steeds sluiten en openen van de vlieger?

  Groetjes,

  juul • Hallo Juul,

  We hebben een tijdje niks van ons laten horen. Dit komt omdat wij nog in de beginnende fase van ons profielwerkstuk zitten, en er nog niet definitief uit waren wat we zouden gaan doen. We zijn uiteindelijk toch weer terug gevallen op ons idee van kite power. We weten hoe het werkt, maar we hebben het nog niet helemaal onderzocht. Graag zouden we met mensen in contact komen die ons meer over dit onderwerp kunnen vertellen en hopelijk ook laten zien. Uiteindelijk willen we een soort gelijk systeem op kleine schaal na proberen te bouwen.

  Met vriendelijke groet,
  Madee


 • PWS TU Delft Team

  Hoi Madee, @madee.schreurs

  Leuk dat jullie jezelf uitdagen en zo een onderwerp kiezen! Nadeel is wel dat door het specifieke onderwerp ik jullie niet kan helpen aan een contactpersoon.
  Ik kan jullie niet meer over jullie onderwerp vertellen, maar uiteraard kunnen jullie altijd met "algemene" vragen bij mij terecht.

  Heel veel succes!

  Juul • Beste Juul,
  Bedankt voor de snelle reactie! We zullen zelf contact proberen te zoeken met de goede contactpersonen die ons meer kunnen vertellen over dit Kitepower systeem. Mochten we nog algemene vragen hebben zullen we ze bij je melden.
  Met vriendelijke groet,
  Madee


 • PWS TU Delft Team

  Hoi @madee.schreurs,

  helemaal top!

  groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.