Gulden snede en fibonaccireeks in de architectuur • Hallo,
  Wij zijn aan het onderzoeken in welke mate de gulden snede en de fibonaccireeks terugkomt in de architectuur. We willen graag op de pws middag komen om te horen wat bouwkundigen van de gulden snede en de fibonaccireeks vinden en om de wiskunde hierachter te begrijpen. We weten alleen niet zo goed welke middag we dan moeten komen oftewel aan welke student we dit moeten vragen. Bouwkunde lijkt ons erg geschikt, maar dit onderwerp staat er niet bij. Graag horen we wanneer we het beste kunnen komen!
  Groet,
  Veerle Wals en Maartje van Wijhe
  Stedelijk Gymnasium Arnhem


 • PWS TU Delft admin

  Hoi @Maartje

  Dat klopt! In ons team hebben wij niemand van de studie bouwkunde, ik zou wel eventuele vragen die jullie hebben over de mail of het forum kunnen doorsturen naar iemand die dat studeert, maar een pws middag bijwonen zal diegene misschien geen tijd voor hebben.

  Ikzelf doe de studie Informatica en weet wel het een of ander achter de wiskunde van de gulden snede en de fibonacci reeks. Misschien is dus langs komen op de PWS middag voor een algemeen gesprek niet helemaal ideaal voor jullie onderwerp, maar ik denk wel dat we de wat meer inhoudelijke vragen erover of via het forum, of met mij op de PWS Middag kunnen oplossen.

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.