Milieubewustheid en duurzaam wonen • Hallo,

  Wij zijn Farah en Sanne en wij zitten op het Esdal College in Emmen. Op dit moment zitten wij in ons zesde leerjaar en zijn wij druk bezig met ons profielwerkstuk. Ons profielwerkstuk gaat over milieuproblemen, milieubewust leven en duurzaam wonen. In hoofdstuk 4 willen wij dieper ingaan op waarom het nodig is dat wij allemaal milieubewuster gaan leven en hoe wij dat kunnen doen, en in hoofdstuk 5 willen wij uitzoeken wat er nodig is om duurzaam wonen voor iedereen mogelijk te maken (qua huizen en energievoorziening). Wij wilden hier heel graag hulp bij van iemand met meer kennis over deze onderwerpen en onze begeleider raadde het ons aan om hiervoor contact op te nemen met TU Delft. Wij vroegen ons af of het misschien mogelijk is om met iemand die hier meer kennis over heeft een afspraak te kunnen maken om ons hierbij te helpen.

  Met vriendelijke groet,

  Farah en Sanne


 • PWS TU Delft Team

  @SanneFarah Beste Farah en Sanne,

  Wat een leuk onderwerp! Ik ben zelf studente Civiele Techniek en weet het één en ander van het onderwerp af. We kunnen kijken hoe ver we samen komen; mocht mijn kennis niet toereikend zijn dan kan ik jullie helpen met de zoektocht naar een 'expert'. Hebben jullie nu specifieke vragen?

  Ik ben erg benieuwd!

  Groetjes Pauline


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.