PWS zonnebrand • Beste TU Delft,

  Het onderwerp van ons profielwerkstuk is zonnebrandcrème. Wij zijn geïnteresseerd in het absorptiespectrum van verschillende soorten zonnebrand. Op jullie site zagen we dat voor deze praktische proef een speciale dag is georganiseerd, helaas is deze datum al verstreken. Onze school is pas in november gestart met de voorbereidingen van het profielwerkstuk. Vandaar dit bericht met de vraag of er een mogelijkheid is deze proef alsnog uit te voeren.

  We horen graag van jullie, alvast bedankt!

  Groet Mila Bemelmans en Fleur Schyns
  Stella Maris College Meerssen


 • PWS TU Delft admin

  @milabemelmans
  Beste Mila en Fleur,

  Zou ik mogen vragen wanneer jullie deadline is als jullie pas in november zijn gestart met de voorbereidingen? Wellicht kunnen jullie meedoen aan de workshop die in het voorjaar wordt gegeven.

  Groetjes,
  Sanne • @Sanne-Nielsen Bedankt voor uw reactie! Er is geen specifieke deadline gesteld, maar wanneer er wordt gekozen voor een praktisch onderdeel dient deze ingeleverd te worden rond eind december/januari. Om in het voorjaar mee te doen aan deze dag is dus helaas geen oplossing. Zou er nog een andere mogelijkheid zijn?

  Groetjes,
  Mila en Fleur


 • PWS TU Delft admin

  @milabemelmans
  Ik zal even kijken wat de mogelijkheden zijn. Het gaat sws niet meer voor het einde van het jaar lukken maar ik moet even gaan kijken of er wat te regelen valt. Is het goed als ik hier volgende week maandag middag op terug kom?

  Groetjes! • Ja hier waren we zelf inderdaad ook al vanuit gegaan, is prima!


 • PWS TU Delft admin

  @milabemelmans
  Beste Mila en Fleur,

  Het is nog niet heel druk geweest voor aanmeldingen voor een zonnebrandworkshop. Van de week heb ik een andere interesse binnen gekregen. Ik loop even de eerste week van januari door alle interesses heen en kijken of er genoeg groepen zijn om een workshop te organiseren.

  Jullie horen nog van mij.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.