PWS Flying Wing • Beste Delftenaren,

  Wij willen ons voor ons PWS verdiepen in de zogeheten 'flying wing'. Dit onderwerp is natuurlijk erg breed en wij willen ons onderwerp specificeren. Wij vinden het echter lastig om zo'n gespecificeerd subonderwerp te vinden met ook een enigszins uitvoerbaar experiment. Wij hebben er al aan gedacht om zelf een piepschuim model te maken van een flying wing en deze vervolgens te testen in een windtunnel, maar onze leraren wezen ons erop dat dit op kleine schaal onnauwkeurig zou zijn en niet zou werken. Onze vraag is dan ook of jullie eventuele suggesties hebben.

  Met vriendelijke groet,
  Naud


 • PWS TU Delft Team

  Beste Naud, @naud95

  Ik denk dat het belangrijk is eerst een onderwerp te kiezen. Daarna kunnen we nadenken over een goede ondersteunende proef. Er is een windtunnel speciaal voor scholieren beschikbaar hier op de TU. Hebben jullie al op google scholar wat artikelen gelezen? Dat kan jullie zeker helpen om een "subonderwerp" te kiezen.

  Groetjes,
  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.