Vliegen zonder staart • Beste,
  Bij ons PWS doen wij onderzoek naar hoe het mogelijk is dat sommige vliegtuigen zonder kielvlak en staartvleugels stabiel kunnen vliegen, hierbij kijken we vooral naar het ontwerp van de B2-Spirit. Aangezien dit een practicum in het eerste jaar L&R-techniek is, vroegen we ons af of jullie hier bronnen of informatie over hebben. De informatie op internet is namelijk enigzins beperkt en niet diepgaand. Als practicum hadden we in gedachte om ons eigen (piepschuimen) model te maken van een staartloos vliegtuig, maar hiervoor hebben we uiteraard eerst de theorie en formules nodig. Zouden jullie ons hierbij kunnen helpen?
  Alvast bedankt!
  Met vriendelijke groeten,
  Pablo Koop & Naud Lenferink


 • PWS TU Delft Team

  Beste Pablo en Naud, @PabloKG

  Ik kan jullie zeker aan informatie helpen. Hebben jullie wel eens van Google Scholar gehoord? Er staan hier heel veel goede wetenschappelijke artikelen op. De B2-Spirit is een blended wing body. Je kan hier dus op googlen. Als jullie moeite hebben met de inhoud of het engels in een artikel kunnen jullie natuurlijk een berichtje achterlaten.

  Groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.