Invloed luchtdruk op vliegtuig • Beste forumlezer(es),

  Als eerst dank dat u de moeite neemt dit forum te lezen.

  Wij, Matthias, Jelle en Niels doen ons profielwerkstuk over de invloed van luchtdruk op een vliegtuig. Voor onze proeven hebben wij een windtunnel nodig. Wij vroegen ons af of wij op de TU in delft een windtunnel konden gebruiken. Wij willen een proef doen met een vleugelmodel. Wij willen in die windtunnel 3 proeven doen. Wij zouden het zeer fijn vinden als we deze proeven in een windtunnel op de TU in Delft kunnen doen aangezien bleek dat zelf een windtunnel maken niet haalbaar was. Het probleem was dat een van de voorwaarden van onze windtunnel is dat we de luchtdruk aan moeten kunnen passen.

  Ook willen we iemand vragen om naar ons Plan Van Aanpak te kijken. Wat zijn de fouten erin en wat kan er beter?

  Zou u als student ons willen helpen, zou u ons dan willen contacteren?

  Met vriendelijke groet,

  Niels, Jelle en Matthias
  CSG Prins Maurits
  Middelharnis


 • PWS TU Delft Team

  Beste Niels, Jelle en Matthias, @Niels-Klepper

  Jullie kunnen gebruik maken van onze windtunnel speciaal voor scholieren. Wel is het zo dat de enige dag dat dit jaar nog kan 10 december is. Jullie kunnen hiervoor zelf een profiel maken volgens de bouwhandleiding of jullie kunnen het al aanwezige standaard profiel gebruiken. Het enige is dat de luchtdruk in de windtunnel niet aangepast kan worden. Hebben jullie dit echt voor alle 3 de proeven nodig?

  Jullie kunnen jullie plan van aanpak naar mij via een chatbericht sturen dan kijk ik er even naar!

  Groetjes,

  Juul • Dit bericht is verwijderd!

Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.