Gebruiken windtunnel TU Delft • Beste Juul,

  Gijs en ik (Toon) hebben deelgenomen aan de PWS-workshop op zaterdag 21 oktober. We hebben toen onze proefmetingen uitgevoerd, dit waren niet voor niets proefmetingen, er ging namelijk het een en ander mis met de vleugel. We moeten dus nog een echte meting doen. Deze meting zouden we graag ook in jullie windtunnel doen. We wilden ons weer opnieuw aanmelden voor een workshop of PWS-middag, maar zagen dat hier toen geen dagen meer voor gepland waren. We hadden daarom de vraag of wij binnenkort weer een keer langs konden komen om deze metingen te doen. We moeten namelijk over een maand deze metingen al inleveren. Alvast bedankt!

  Groeten,

  Gijs Mescher en Toon Hegeman • Beste Juul,

  Voor ons PWS willen wij onderzoek doen naar de onderkant van de vleugel en de invloed van deze onderkant op het glijgetal. We willen als meting dan vleugels maken die dezelfde bovenkant, maar een andere onderkant hebben. We zijn alleen bang dat door het veranderen van de onderkant nog meer variabelen erg gaan verschillen. Zal dit zo zijn, of is dit te verwaarlozen? Verder is er bij ons PWS een eis dat wij gebruik maken van bronnen van bijvoorbeeld een universiteit. Kunnen wij dan misschien online gebruik maken van bronnen van de TU delft? Alvast bedankt!

  Groeten,

  Gijs Mescher en Toon Hegeman


 • PWS TU Delft Team

  Beste Gijs en Toon, @Toon-Hegeman

  Jullie kunnen gewoon de onderkant veranderen en metingen verrichten. zondag 10 december zouden jullie langs kunnen komen om jullie profiel te testen in de windtunnel. Anders zouden jullie in het nieuwe jaar weer langs kunnen komen.

  Wat betreft bronnen: Op Google Scholar kunnen jullie heel veel artikelen (ook van de TUD) vinden!

  Groetjes,

  Juul • Beste Juul,

  Zondag 10 december komt ons goed uit. Hoe laat moeten wij er zijn en zal je deze tijd kunnen mailen naar toonheg@gmail.com?
  Bedankt voor de hulp!

  Groeten,

  Gijs en Toon


 • PWS TU Delft Team

  Beste Toon, @Toon-Hegeman

  jullie kunnen je onder het kopje PWS-middag nu aanmelden! Let op! Jullie profiel moet wel voldoen aan de bouwhandleiding!!

  Groetjes,

  Juul • Dankuwel, we hebben ons aangemeld!

  Groeten

  Gijs en Toon


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.