(PARA)ARAMIDEN • Hallo,

  Wij zijn twee leerlingen uit VWO 6 en wij doen ons profielwerkstuk over aramiden. Hierbij willen wij natuurlijk een praktisch deel doen. We dachten er zelf aan om een aramide te maken zoals kevlar. Hiervoor hebben wij op school helaas niet de mogelijkheden. Wij vroegen ons af of het mogelijk is om het op de TU te doen en of jullie ons daarbij willen begeleiden.

  Met vriendelijke groeten,
  Job van Breugel en Bas Minkema


 • PWS TU Delft admin

  @Job-en-Bas
  Heee jongens,

  Jullie hebben een orgineel onderwerp gekozen! Helaas is het niet mogelijk om het hier in Delft te doen, omdat wij niet genoeg capaciteit hebben om aan alle proef aanvragen te voldoen.

  Groetjes,
  Sanne • Hallo,

  Bedankt voor de reactie. Dat vinden wij heel erg jammer. Heeft u ook niet iets van info voor ons over dit onderwerp?

  Groetjes,
  Job en Bas


 • PWS TU Delft admin

  @Job-en-Bas
  Beste Job en Bas,

  Voor jullie onderwerp kunnen jullie het best Google scholar gebruiken. Deze zoekmachine van Google zoekt specifiek tussen wetenschappelijke artikelen. Zo kunnen jullie zeker zijn dat de bron betrouwbaar is. Vaak als je niet genoeg hits kunt vinden op het internet dan kun je het best in het engels zoeken omdat in het engels veel meer informatie beschikbaar is.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.