Encryptie • Beste TU Delft studenten,

  Wij zitten in vwo 6 en doen ons profiel werkstuk over Encryptie. We hebben hier ons al wat in verdiept, maar zoeken hulp met het verder gaan van onderzoek, zoeken naar betrouwbare informatie en het opstellen van het PWS zelf. Een tweede vraag van ons is of er misschien al een PWS-achtig document klaarligt over dit onderwerp die wij als basis kunnen gebruiken. Wij zullen ons vooral focussen over de implicaties en toekomst van encryptie in de maatschappij en dus niet specifiek over hoe het werkt.

  Hopelijk is er iemand die ons kan helpen met ons PWS.

  Met vriendelijke groet,
  Yaniek van der Horst en Ivo Adema


 • PWS TU Delft admin

  Hey @IvoAdema

  Jullie moeten dan zeker "The Code Book" lezen! Dat is echt een top boek over encryptie. Wel veel over de geschiedenis ervan maar zonder de geschiedenis te begrijpen kun je niet over de toekomst ervan lezen! En anders sowieso de laatste paar hoofdstukken lezen.

  Hebben jullie al een hoofd en deelvragen? Als je dat niet hebt kun je het beste kijken naar ons stappenplan om die dan op te stellen. Probeer na te denken over wat jullie zo interessant vinden aan Encryptie en daar jullie onderwerp op af te stemmen.

  Veel succes!
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.