Kunstatelier • Beste student van de TU Delft,
  Ik en Emma Jansen van Melanchthon Bergschenhoek zitten in ons examenjaar van het VWO. Wij zijn op dit moment bezig met onze meesterproef. Onze opdrachtgever is de eigenaar van kunstatelier in Berkel en Rodenrijs. We hebben de opdracht gekregen om een klein, mobiel en zelfvoorzienend kunstatelier te ontwerpen waardoor kunstenaars met hun materialen in de vrije natuur kunnen werken. Ook moet het kleine kunstatelier mee kunnen in de trein, bus, vliegtuig, metro en moet het gemakkelijk per voet mee te nemen zijn.
  Doordat er bepaalde afmetingen aan het ontwerp vastzitten, moeten we manieren bedenken om alle spullen op een compacte manier op te bergen in een uitklapbaar atelier. Dus we zoeken naar manieren en technieken om iets compact op te bergen. Ook moeten we analyse doen naar uitschuifbare mechanismen en de krachten die hier bij komen kijken.
  Een andere vraag die wij hebben is of de verf die meegenomen wordt in het kunstatelier telt als vloeistof in het vliegtuig. Het gaat hierbij om acrylverf en olieverf.
  Graag hebben wij contact met een student van Industrieel Ontwerpen.
  Alvast bedankt
  Fleur en Emma Jansen


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.