Pre-workout onderzoeken • Beste TU-Delft,
  Wij, Nick en Jasper van het Bonhoeffer college te Castricum, zijn beide geïnteresseerd in sport. Het onderwerp voor ons profielwerkstuk is: Wat is het effect van pre-workout op het menselijk lichaam? Pre-workout is een veel gebruikt voedingssupplement voor krachtsporters. Als deel van ons onderzoek zouden wij graag willen onderzoeken welke stoffen er in pre-workout zitten. Is het mogelijk om dit vorm te geven als een practicum op het TUD. Wij weten verder ook nog niet precies wat de juiste methode is om de (hoofd)bestanddelen van het supplement te scheiden. Hopelijk kunnen jullie ons helpen.

  MVG
  Nick & Jasper


 • PWS TU Delft admin

  @jasper-spaans
  Hoi jongens,

  Jullie hoofdvraag ziet er goed uit. Hebben jullie ook al deelvragen opgesteld om deze te kunnen beantwoorden?

  Ik kan jullie helaas niet helpen met een proef op de TU Delft, maar ik denk dat die proef jullie ook niet echt zou helpen met het beantwoorden van de hoofdvraag. Als jullie iets zouden willen doen dan zou dat toch meer met de pre-workout te maken moeten hebben. Dus eerder in het opzicht voor jullie zelf onderzoeken of een pre-workout verschil maakt voor je training. Krijg je extra energie ervan en heb je meer of minder spierpijn naderhand? Dat zijn dingen die jullie kunnen testen.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.