Gebruik 'Fligh High' windtunnel • Beste studenten van de TU delft,

  wij houden ons PWS over de draagkracht van vliegtuigen en dan met name het meten van de draagkracht van een vleugel. Hiervoor hebben wij een vleugelprofiel gemaakt die wij hebben gevonden op de PWS-site. Voor het testen van deze vleugel wordt aangegeven dat er een windtunnel gebruikt kan worden gemaakt door 'Fligh High'. Wij zouden graag een keer langskomen om onze metingen te komen doen. Dit hoeft niet lang te duren, wij denken 1 à 2 uur tijd nodig te hebben. Als de 'Fligh High' windtunnel niet meer aanwezig is, zouden we graag een andere windtunnel gebruiken, maar onze voorkeur gaat uit naar de 'Fligh High' windtunnel.

  Hopelijk tot ziens!

  Groeten,
  Jasper

  (P.s. het gaat om deze windtunnel http://pwstudelft.nl/wp-content/uploads/2017/09/Vleugelprofielenworkshop-Bouwhandleiding-Versie-4.pdf )


 • PWS TU Delft Team

  Hoi Jasper, @jasperm

  Jullie kunnen zeker gebruik maken van de windtunnel. Jullie kunnen je aanmelden voor een van de Pws-middagen waar ik aanwezig ben. Hoeveel profielen willen jullie testen? Is het bouwen van de vleugel volgens de bouwhandleiding gelukt. Als jullie nog niet begonnen zijn geef ik jullie graag nog wat tips waarmee het profiel betrouwbaardere meetresultaten zal geven.

  Groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.