PWS robotica • Wij zijn Dimitri, Nijs en Sarah. Wij zitten in 5vwo van het Antoniuscollege Gouda, wij zijn alle drie geïnteresseerd in robotica en willen het later misschien gaan studeren. Daarom willen wij voor ons pws een robotica project doen en graag langskomen op 28 september bij de pws middag. Als doel zouden wij graag willen dat onze robot helpt met slaap gebrek of slaap problemen. Wij hebben alleen nooit een robot gebouwd en hebben geen idee hoe wij moeten beginnen en wat voor materialen wij nodig hebben.
  Met vriendelijke groet
  Dimitri, Nijs en Sarah


 • PWS TU Delft admin

  Hey @sarahjuillard

  Wat leuk dat jullie robotica willen gaan studeren! Het klinkt alsof onze workshop Robotica ideaal voor je is. Meld je er voor aan en dan kan je sowieso de 30ste langs komen!

  Als je dan niet zou kunnen kan je misschien geholpen worden op de 28ste. Het lastige bij een robotica PWS is de combinatie ontwerpen en programmeren. Vaak is alle twee deze taken op je nemen heel veel werk en daarom wordt het vaak het ene zelf helemaal uitzoeken en de ander ergens extern halen. Bij de workshop spelen we met alle twee de opties en kun je daarna zelf kijken wat je het liefste wil.

  Ik hoop dat je je aanmeld voor de workshop, en anders kunnen we wel wat anders regelen!

  Groetjes,
  Jip • Wij hebben al vrijstelling gekregen voor de 28e om langs te komen maar we zullen ook kijken of we de 30e kunnen komen.


 • PWS TU Delft admin

  Hey @sarahjuillard

  Heel goed, ik heb met jullie contact gezocht over de 28ste!

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.