PWS over raketten • Hoi,
  Wij willen ons PWS houden over raketten. We willen vooral ingaan op hoe een raket technisch in elkaar zit en hoe zich dit heeft ontwikkelt. We willen ingaan op de materialen van de raket (hoe die door de dampkring kan vliegen) en hoe een raket in z'n totaal is opgebouwd. Omdat we dit PWS voor natuurkunde doen willen we graag weten welke krachten er allemaal op de raket werken. Wat voor reactie vindt er precies plaats in de motor waardoor er zo'n enorme kracht vrij komt. Waar kunnen wij het best voor dit soort informatie gaan zoeken? Want op internet zijn het vooral "onbetrouwbare bronnen" (volgens onze school) die ons hier informatie over geven. Dus we dachten we proberen het eens bij de TU Delft!
  Alvast bedankt!
  Gr Wessel


 • PWS TU Delft Team

  Hoi Wessel, @wesselh
  Leuk dat jullie je PWS over iets met raketten willen doen! Als ik het zo lees zijn jullie nog een beetje aan het orienteren wat jullie precies willen onderzoeken. Hiervoor kan je Google prima gebruiken. Let wel op de auteur en de layout van de website natuurlijk.

  Als jullie je onderzoek hebben afgebakend, bijvoorbeeld je wil het over de aandrijving doen over het gehele traject van de Sputnik V, kan je artikelen zoeken op "Google Scolar". Ook kunnen jullie natuurlijk ouderwets een bibliotheek in duiken. Ik denk dat je de meeste kans van slagen hebt bij Universiteits bibliotheken. Zoeken naar de juiste informatie duurt dan vaak langer, maar boeken staan wel erg goed op je bronnenlijst.

  Groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.