Smartwatch maken • Hoi,

  Ik zit nu in 5 VWO en ben al een beetje aan het denken over mijn pws, wat ik volgend jaar moet doen. Als hoofdvraag zit ik te denken aan: "Hoe goed meet een smartwatch je hartslag ten opzichte van een hartslagmeter met borstband."
  Voor het praktische deel zou ik dan een smartwatch willen maken die je hartslag meet. Ik heb alleen geen idee of dit een goed idee is en of het mogelijk is.

  Groeten,
  Kim


 • PWS TU Delft admin

  Hey @salvador08

  Leuke onderzoeksvraag! Al weet ik niet of dat experiment zich leent voor een heel PWS. Ik weet niet hoe het budget zit maar zo'n experiment klinkt alsof je een hoop metingen van smartwatches moet vergelijken met een echte hartslagmeter. Zoiets klinkt niet heeel spannend.

  Om als praktisch deel zelf een smartwatch klussen klinkt dan wel weer als een goed PWS.

  Ik zal je niet vertellen of het in 1 keer haalbaar is maar ik kan je wel een beetje op weg helpen. Kijk bijvoorbeeld naar deze sites of naar deze. Ik verwacht dat deze je goed op weg helpen, en als je vast loopt op wat technische vraagstukken kan ik je verder helpen!

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.