pws hergebruik olieplatformen  • We zitten in de 6e klas van het vwo op de Passie te Rotterdam en met zijn drieën willen we ons pws gaan doen over een technisch maritiem onderwerp, bijvoorbeeld naar het hergebruik van olieplatformen. We zouden het liefst iets technisch gaan ontwerpen/bouwen. Ons probleem is dat we niet goed weten wat we zouden kunnen ontwerpen/bouwen/onderzoeken zodat het een technisch onderwerp blijft (en dus niet economisch). Zou iemand ons kunnen helpen?


  • PWS TU Delft Team

    Beste @daantimoboas ,

    Leuk dat jullie je willen verdiepen in techniek! Een onderwerp bedenken kan inderdaad moeilijk zijn. Houd eens met elkaar een brainstorm sessie, zo kom je misschien tot een heel origineel idee (en dat is leuker dan dat ik nu iets ga verzinnen!). Kijk op deze site voor tips en tricks tijdens een brainstorm. Als jullie het moeilijk vinden om vragen te bedenken, houd je niet in om hier onder nog een vraag te stellen, ik help jullie graag verder!

    Ik ben erg benieuwd wat er uit gaat komen!

    Groetjes Pauline


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.