Formule 1 • Beste meneer/mevrouw,

  Ik ben Joren en ik werk samen met Tom aan een profielwerkstuk over de aerodynamica van de formule 1. We gaan samen een achtervleugel van de Formule 1 construeren. Wij hoopten dat wij deze zouden kunnen testen in jullie windtunnel en zo data kunnen verzamelen voor ons onderzoek.

  Wij kijken uit naar jullie reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Tom Luiten & Joren Pelsma


 • PWS TU Delft Team

  Beste Tom en Joren, @jphenk
  Als je je inschrijft voor een van mijn PWS middagen kunnen we jullie profiel in onze kleine zelfgebouwde windtunnel testen. Als je liever je profiel in een grote windtunnel van de TU test kun je je inschrijven voor de workshop. Helaas heb ik nog geen datum gekregen wanneer we gebruik mogen maken van deze windtunnel dus vooralsnog kunnen jullie alleen je interesse tonen via het interesse formulier.

  Groetjes,

  Juul • Beste Juul,

  Hoe groot is jullie zelfgebouwde windtunnel? Hiermee kunnen we bepalen of we onze vleugel daarin kunnen testen of de grotere variant moeten gebruiken.

  Met vriendelijke groet,

  Tom Luiten en Joren Pelsma


 • PWS TU Delft Team

  Beste Tom en Joren, @jphenk

  De afmetingen kunnen jullie vinden in de bouwhandleiding, te vinden op deze website onder praktisch deel vleugelprofielen workshop.

  Groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.