Make-up en allergische reacties • Geachte meneer/mevrouw,

  Ik zit in het vierde jaar van het VWO en moet beginnen aan een profielwerkstuk. Nou leek het mij interessant om mijn PWS over allergische reacties van make-up op de huid te houden. Hierbij zou ik dan een experiment/proef bij moeten uitvoeren, maar hierbij loop ik een beetje vast. Ik vroeg me af of u ook ideeën voor een experiment/proef heeft.

  Met vriendelijk groet,

  Celine de Jong


 • PWS TU Delft admin

  @celinedejong
  Beste Celine,

  Hier is misschien beter een proef bij te vinden dan je andere onderwerp over borstvoeding. Daar heb ik ook een suggestie gedaan voor een ander onderwerp met experiment.

  Een proef hierbij zou makkelijker moeten zijn omdat je het hierbij al gelijk kan zien aan iemand zijn huid. Moet je wel iemand vinden die allergisch is voor bepaalde producten. Ik weet zelf niet heel veel over het onderwerp allergieën dus misschien kun je eerst wat achtergrond informatie zoeken over experimenten met make-up en allergieën. Als je een indicatie hebt voor proeven kan ik je wel verder helpen en sowieso met de basis en structuur van je PWS.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.