PWS ftalaten • Geachte lezer,

  We zullen ons even voorstellen; wij zijn Hannah en Carlijn, zitten in 5VWO en zitten op het RSG Magister Alvinus te Sneek.
  Voor ons PWS willen wij onderzoek doen naar ftalaten. Hierbij willen we onderzoeken of huishoudelijke producten, zoals make-up, ook ftalaten bevatten omdat deze mogelijk schadelijk zijn voor de mens.

  Jammer genoeg hebben wij op school hier niet het juiste apparatuur voor.
  Wij hopen dat we geholpen kunnen worden door jullie. Natuurlijk zijn wij niet in staat om dat onderzoek zelf op te stellen. Daarom hopen wij mee te mogen kijken/doen bij het uitvoeren van een soortgelijk onderzoek door een professional.

  Graag horen we van u!

  Met vriendelijke groeten


 • PWS TU Delft admin

  @Carlijn0705
  Beste Hannah en Carlijn,

  Wat ik begrijp uit jullie uitleg zouden jullie ftalaten in verschillende soorten huishoudelijke producten willen bepalen. Ik moet helaas vertellen dat dit soort onderzoek ingewikkeld en duur is. Daardoor kan ik jullie niet hiermee helpen, maar misschien kunnen we samen kijken naar een onderzoek die jullie op school kunnen uitvoeren.

  Hiervoor zou ik als eerst wat vragen willen stellen die voor mij verduidelijking geven over jullie project. Hoe ver zijn jullie al met je PWS? Hebben jullie al hoofd- en deelvragen? Met het opstellen en checken hiervan kan ik ook helpen. En hebben jullie je al wat ingelezen over het onderwerp?

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.