PWS: autospoiler optimaliseren. • Op dit moment zit ik 5 vwo en zijn de profielwerkstukken in volle gang. Nu heb ik vorig jaar op de havo een radiografisch bestuurbare auto gemaakt, schaal 1:8. En nu was het idee om de spoiler achterop de auto te optimaliseren. Om veranderingen aan te tonen zouden we graag een windtunnel willen gebruiken, de verschillende metingen filmen en de veranderende luchtstroom vastleggen, om vanuit daar conclusies te trekken. Is er een mogelijkheid om van een van de windtunnels van de TU/delft gebruik te maken? • Ik heb me ook zojuist aangemeld voor de pws middagen aerodynamica.


 • PWS TU Delft Team

  Hoi @maxvanz,

  ik zag inderdaad je aanmelding al! De windtunnelworkshops zijn pas weer in november dus helaas kun je voorlopig geen gebruik maken van de windtunnels hier op de TU. Er bestaan wel verschillende programma's waarmee je een vleugelprofiel kunt ontwerpen en digitaal kunt testen. Is dit misschien een idee?

  Groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.