PWS daterape drugs • Ik ben Daphne en heb bij O&O mijn pws over daterape drugs. Ik ben aan het proberen te ontdekken welke indicatoren er gebruikt kunnen worden voor de stoffen: GHB, rohypnol en ketamine. Bij GHB had ik de gedachte om de zuurgraad ervan bij te betrekken, maar de vraag is of dit nog werkt als GHB aan een drankje wordt toegevoegd. Want ons product moet op GHB kunnen reageren als het in een drankje zit. Ik vroeg mij ook af of u weet of de PH waarde van rohypnol en ketamine ook hoog is , want dan kunnen wij dat heel makkelijk in ons product gebruiken.
  Als dit niet het geval is dacht ik eraan om Ketamine, waar I in zit, te laten reageren met zetmeel, aangezien zetmeel en jodium samen een goede reactie hebben. Bij Rohypnol dacht ik eraan om het stofje F (fluor) te gebruiken, maar ik weet nog niet waarmee dit reageert.
  Ik hoop dat u mij verder kunt helpen.
  Groetjes Daphne


 • PWS TU Delft admin

  @daphneripkema
  Beste Daphne,

  Ik kan wel kijken of ik iets voor je kan vinden hierover, maar ik zou graag eerst willen weten wat je wil onderzoeken in je PWS en wat je hiervoor al hebt gevonden? Heb je ook al gekeken naar een uitvinding waarbij je nagellak kan aangeven of er een rape drug in je drankje zit. Hier is hun website.

  Met vriendelijke groeten,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.