Aanmelding vleugelprofielenworkshop di 15-11-16 aangekomen/bevestigd? • Hallo,

  Wij (Mamta en ik (Floor) uit 6 vwo van Scala Molenwatering uit Spijkenisse) hebben ons aangemeld voor de vleugelprofielenworkshop op dinsdag 15 november omdat dit ons een mogelijkheid lijkt om kennis op te doen over hoe vliegtuigen vliegen (en de invloed van vleugels daarop), wat we voor ons PWS kunnen gebruiken.

  Ik heb een mail gekregen op di 25 okt, daar stond in dat we ons aangemeld hebben en nog een mail krijgen van de workshopbegeleider met verdere informatie (van iemand met wie je via het forum al contact heb gehad), maar wij hadden nog geen bericht gestuurd op het forum.

  Wij zitten in 6 vwo en willen ons PWS over zweefvliegtuigen doen en een werken model maken. Deze week vrijdag (11 nov) hebben we een projectdag en gaan we onze hoofd- en deelvragen maken en met onze begeleider in overleg.

  Wij hebben nog geen verdere mails gehad en vroegen ons af of onze aanmelding gelukt/bevestigd is?

  P.S. In het bestand met verdere informatie over de workshop staat dat er een vleugelprofiel aanwezig is dat gebruikt wordt voor de workshop, is dit inderdaad zo? (Dan weten we of we zelf proefielen moeten maken).

  Mvg,

  Mamta en Floor


 • PWS TU Delft Team

  Beste Floor en Mamta,

  Wat leuk dat jullie je PWS over zweefvliegen gaan doen. Jullie aanmelding is goed aangekomen en jullie kunnen maandag een berichtje van mij verwachten met verdere informatie. Ik moet jullie alleen teleurstellen wat betreft het aanwezige vleugelprofiel. De opstelling in de windtunnel is veranderd waardoor ons oude vleugelprofiel helaas niet meer past. Jullie zullen dus zelf een vleugelprofiel moeten maken volgens deze bouwhandleiding. Ik denk dat het handig is eerst de hoofd- en deelvragen te bedenken voordat jullie een (of meerdere) vleugelprofielen gaan maken. Misschien kan ik jullie daar al mee helpen of kunnen jullie eerder met jullie begeleider afspreken. Kijk ook even op deze site onder het kopje stappenplan.

  Groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.