De invloed van voedingsstoffen op de bloedstolling • Beste TU Delft,

  Wij zitten in 6 VWO en houden ons profielwerkstuk over de bloedstolling. Onze hoofdvraag is: Wat is de invloed van voedingsstoffen op de bloedstolling? Wij vragen ons af of de TU Delft ons kan helpen om aan de geschikte benodigdheden te komen en ons ruimte kan bieden om ons onderzoek uit te voeren?

  Groeten,

  Michelle en Lisanne


 • PWS TU Delft admin

  Beste Michelle en Lisanne,

  Als jullie een uitgebreidere uitleg kunnen geven over jullie onderzoek en benodigdheden, dan kan ik kijken of ik wat voor jullie kan doen.

  Mvg,
  Sanne Nielsen • Beste Sanne,

  Wij willen graag onderzoeken wat de invloeden van vitamine K en E, omega 3 vetzuren, water, eiwitten en arginine zijn op de bloedstolling. Als er eventueel andere stoffen zijn waar onderzoek mee gedaan kan worden, horen we dit graag. Verder hebben wij bloed en apparatuur nodig om de bloedstolling te meten. Is er een mogelijkheid om hieraan te komen?

  Groeten,

  Michelle en Lisanne • Beste Sanne,

  Wij zijn erachter gekomen dat het onderzoek dat wij wilden uitvoeren helaas niet mogelijk is. Wij hebben de stoffen en apparaten dus niet meer nodig. Alsnog bedankt voor de moeite!

  Groeten,

  Lisanne en Michelle


 • PWS TU Delft admin

  Jammer meiden. Als er nog wat is waar ik bij kan helpen dan hoor ik dat graag.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.