Genetische modificatie • Wij zijn twee leerlingen uit 5HAVO van het Coornhert lyceum in Haarlem. Wij doen dit jaar ons profielwerkstuk over genetische modificatie, hierbij willen wij graag een practicum doen. Wij weten echter niet hoe we dit tot de proef kunnen stellen, aangezien je voor gemodificeerde zaadjes een vergunning nodig hebt om deze te kunnen kopen. Hierom willen we jullie graag om hulp vragen om samen tot een idee te komen voor een haalbare proef die past binnen dit onderwerp, die we mogelijk ook binnen jullie universiteit kunnen uitvoeren.

  hopelijk kunnen jullie ons helpen.

  Groetjes,
  David Siepman en Marte Vissers


 • PWS TU Delft admin

  Beste David en Marte,

  voordat je een proef gaat bedenken moet je eerst een paar dingen op een rijtje hebben. De hoofdvraag van je PWS is het belangrijkste. Deze geeft je een visie van wat je wil onderzoeken. Daarnaast moeten jullie kijken wat jullie allemaal over dit onderwerp willen weten. Hieruit kun je een onderzoeksvraag bedenken voor je proef.
  Zouden jullie mij je hoofd- en deelvragen kunnen sturen en wat jullie willen leren over het onderwerp. Daarna kan ik helpen met het bedenken en mogelijk uitvoeren van een proef.

  Mvg,
  Sanne Nielsen


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.