PWS practicum • Hallo,

  Wij doen ons PWS over nitraatfiltratie m.b.v. membraantechnologie. Nu hebben we al heel veel manieren gevonden om bepaalde stoffen uit het water te filtreren met behulp van membraantechnologie. Het probleem is echter dat we een practicum moeten hebben. Telkens lopen we tegen het probleem, dat we zelf geen membranen kunnen veroorloven of dat we geen simpele "goedkope" proef kunnen bedenken. Ik hoopte dus dat jullie misschien een practicum wisten rondom dit onderwerp of dat het mogelijk was om een practicum in Delft uit te voeren.

  Mvg,

  Leon Brink en Marc Nijboer


 • PWS TU Delft admin

  Beste Leon en Marc,

  Ik kan jullie wellicht helpen met het bedenken van een practicum voor op school. Het is niet mogelijk om een practicum uit te voeren hier in Delft wegens een aankomende verhuizing van de faculteit.
  Wat zijn jullie hoofd- en deelvragen en waar willen jullie op focussen tijdens een proef? Zijn er nog specifieke soorten membranen waar jullie op focussen?

  Met vriendelijke groeten,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.