PWS Grafeen • Beste geadresseerde,

  Wij zijn Igor Portanger en Thijmen Cornelis en wij zitten in 6 vwo op het Kennemer Lyceum in Overveen. Wij hebben een Natuur en Techniek profiel en wij moeten dit jaar ons profielwerkstuk doen. Wij doen ons profielwerkstuk over grafeen. Als hoofdonderzoek willen wij te weten komen hoe het wordt gemaakt en dit zouden wij graag zelf willen doen. Ook zouden wij de specifieke eigenschappen van grafeen willen onderzoeken en bekijken.

  Wij zagen bij u op de site dat het mogelijk is om grafeen te maken, want er had al eens iemand hiernaar geïnformeerd, die hier zijn profielwerkstuk over ging houden. Wij zijn benieuwd of we ook een keer langs zouden kunnen komen om grafeen te maken en misschien andere eigenschappen van grafeen te onderzoeken.

  Als dit mogelijk is, met wie zouden wij dan contact op moeten nemen?

  Met vriendelijke groeten,
  Igor Portanger en Thijmen Cornelis • Hoi Igor en Thijmen,

  Ik heb contact opgenomen met de afdeling van Technische Natuurwetenschappen die zich bezighoudt met grafeen. Srijit Goswami wil jullie graag helpen met het maken van grafeen en een mogelijk experiment. Jullie kunnen contact met hem opnemen via s[dot]Goswami[at]tudelft[dot]nl. Let er wel op dat hij alleen Engels spreekt.

  Als jullie problemen ondervinden in het contact of nog andere vragen hebben, laat het mij weten!

  Groeten,
  Matthijs


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.