Het wit worden van chocolade



  • [h]Vraag van DitSe[/h]
    Hoi,

    Wij doen ons profielwerkstuk over het wit worden van chocolade. Als proef hebben we bedacht om van verschillende merken chocolade te meten hoe lang het duurt voor ze wit uitslaan en wat de vochtigheid / warmte dan is. Dan willen we meten wat het suikergehalte/ vetgehalte is en of dit verband heeft met elkaar. We weten niet waar we dit kunnen uitvoeren en of het mogelijk is, daarom vragen we hierover advies.

    Ditte Moejes en Else Meijerink

    [h]** Reactie van Margje Alberts **[/h]
    Hoi Ditte en Else,

    Jullie proeven zou je misschien in een klimaatkastje uit kunnen voeren? Deze bestaan voor het bewaren van wijn, want je moet je luchtvochtigheid en temperatuur wel goed kunnen meten en instellen voor je proeven.

    Hebben jullie al opgezocht hoe je het vet/suikergehalte van de chocolade zou kunnen bepalen?

    Groetjes Margje


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.