Forum
    • Categorieën
    • Recent
    • Populair
    • Gebruikers
    • Groepen
    • Zoeken
    • Registeren
    • Login

    Het wit worden van chocolade

    Drinkwater, voedsel & dranken
    1
    1
    1887
    Meer berichten laden...
    • Oudste berichten bovenaan
    • Meest recente berichten bovenaan
    • Meeste stemmen
    Reageren
    • Reageren als onderwerp
    Aanmelden om te reageren
    Dit onderwerp is verwijderd. Alleen gebruikers met beheerrechten op onderwerpniveau kunnen dit inzien.
    • M
      moderator
      voor het laatst aangepast door

      [h]Vraag van DitSe[/h]
      Hoi,

      Wij doen ons profielwerkstuk over het wit worden van chocolade. Als proef hebben we bedacht om van verschillende merken chocolade te meten hoe lang het duurt voor ze wit uitslaan en wat de vochtigheid / warmte dan is. Dan willen we meten wat het suikergehalte/ vetgehalte is en of dit verband heeft met elkaar. We weten niet waar we dit kunnen uitvoeren en of het mogelijk is, daarom vragen we hierover advies.

      Ditte Moejes en Else Meijerink

      [h]** Reactie van Margje Alberts **[/h]
      Hoi Ditte en Else,

      Jullie proeven zou je misschien in een klimaatkastje uit kunnen voeren? Deze bestaan voor het bewaren van wijn, want je moet je luchtvochtigheid en temperatuur wel goed kunnen meten en instellen voor je proeven.

      Hebben jullie al opgezocht hoe je het vet/suikergehalte van de chocolade zou kunnen bepalen?

      Groetjes Margje

      1 Antwoord Laatste antwoord Reageren Citeren 0
      • First post
        Last post
      Copyright © 2016 NodeBB Forums | Contributors