PWS Bouwkunde - Gewichtsverdeling kolommen • Hallo,

  Ik ben Yanick Lie (VWO 6) en ik ben student aan het Hermann Wesselink College in Amstelveen.

  Ik ben bezig met een natuurkundig practicum (PWS) waarbij ik kijk naar het breekpunt van houten constructies, en hoe variabelen zoals verschillende formaties en ondersteuningen dit beinvloed.

  Ik heb kleine constructies van naaldhout gemaakt (15cm in de lengte) en ik wil graag verticale belasting plaatsen op deze constructies. Het probleem is echter dat ik dit niet thuis kan en ik vroeg mij af of jullie bij het TU delft een machine hebben die verticale druk kan zetten op mijn constructies, zodat ik kan zien wanneer het hout/constructie het begeeft.

  Graag zou ik willen weten of ik dit practicum in het TU delft kan uitvoeren. En als het niet te veel gevraagd is aankomende zaterdag, zodat ik samen met mijn broer die ook op het TU delft zit, kan langskomen.

  Bij voorbaat dank,

  Yanick Lie van het Hermann Wesselink College. • He Yanick,

  Aanstaande zaterdag wordt erg kort dag. Maar ik zal kijken wat ik voor je kan doen!

  Gr,
  Noor • Yanick,

  Zou je mij een PM kunnen sturen? Dan heb ik je emailadres en kan ik je contactgegevens doorsturen aan een docent op onze faculteit. Hij wil graag weten wat je precies voor plannen hebt.

  Gr,
  Noor


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.