PWS onderzoek stroomlijn en capaciteiten modelzweefvliegtuig • Hallo,

  Wij wilden eigenlijk een proef met de windtunnel op de TU Delft doen. Wij hebben als onderwerp voor ons profielwerkstuk zweefvliegtuig en als onderzoek maken we een modelzweefvliegtuig. Wij wilden bij dit onderzoek ook de stroomlijn verbeteren en de capaciteiten van het model meten. Het onderzoek staat in het bijgevoegde document. Wij hebben een aanmelding voor 'proefje op de TU Delft' gestuurd, maar we kregen terug dat we dit op het forum moesten posten, dus wij hopen snel reactie te krijgen of het mogelijk is om dit proefje op de TU Delft uit te voeren.

  met vriendelijke groeten,
  Vincent en Rien • Beste Vincent en Rien,

  Allereerst excuses voor de late reactie. Door interne communicatie is de vraag bij iemand anders terecht gekomen waardoor ik jullie pas gisteren heb gezien.

  Maar even terug naar jullie vraag. We geven een aantal keren per jaar een windtunnel workshop. Helaas is die van 7 December al vol, dus op korte termijn wordt het een beetje lastig. Maar er zal begin februari opnieuw eentje gegeven worden.

  Tijdens de workshop gaan we inderdaad naar de stroomlijnen kijken, wel zonder rook helaas. Maar het zal wel duidelijk zijn. Hebben jullie interesse om in Februari de workshop te volgen? Je kunt trouwens ook een eigen profiel maken als je dat leuk vindt.

  Groeten,

  Hubert


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.