Zout water > zoet water d.m.v. electrohydrodynamic atomization • Hallo allemaal,

  Wij zijn twee scholieren die ons profielwerkstuk gaan doen over hoe we d.m.v. electrodynamic atomization ervoor kunnen zorgen dat zout water rendabel wordt omgezet in zoet water. We willen hierbij
  een opstelling bouwen zodat we kunnen onderzoeken hoe het wordt omgezet en op welke schaal het nodig is zodat het rendabel is en of het mogelijk is om dat te behalen in de maatschappij.

  De opstelling waar wij het over hebben is een electrospray bouwen waarin de naalden daarin een plaat voorstellen met gaatjes erin waar water doorheen wordt geleid. We weten nog niet precies hoe we het gaan aanpakken, maar zoeken naar iemand op de universiteit die ons wil helpen bij het bouwen en uitvoeren hiervan. Weet u iemand laat het ons dan alsjeblieft weten! Als er nog ideeën zijn of tips horen we dat ook graag.

  Groetjes Annelot Broerze en Nils Roturier
  (Comenius College te Hilversum) • Beste Annelot en Nils,

  Hebben jullie al nagedacht waar jullie focus ligt? Ik heb het met mijn collega's over jullie onderwerp gehad, maar ik denk dat het toch erg lastig is. Hebben jullie al een plan van aanpak opgesteld?

  Groetjes,
  Tirsa • Beste Annelot en Nils,

  Jullie onderzoek klinkt erg interessant. Willen jullie met jullie profielwerkstuk gaan onderzoeken of ontwerpen? Dus gaat het vooral om hoe jullie de opstelling kunnen bouwen of gaat het om het onderzoek wat je er mee kan doen? Voor de verschillen tussen onderzoeken en ontwerpen kunnen jullie ook in ons stappenplan kijken. Hierin staat ook uitgelegd hoe je een goede hoofdvragen en bijbehorende deelvragen kan opstellen.
  Ik heb morgen vergadering met mijn collega's en zal dan even rondvragen of zij een idee hebben voor jullie opstelling.

  Groetjes,
  Tirsa


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.